Bloggar

───

 

Här inne har vi samlats, en handfull kvinnor, för att vi inte ville tillhöra någon annan än oss själva. Och varandra kanske, om man nu ser det så.

Högst upp i varje blogg hittar du en meny där du enkelt kan navigera dig till startsidan eller vidare till de andra som bloggar här. Och eftersom vi vill tillgodose både behovet hos de som vill veta var saker kommer ifrån och de som inte tycker om länkar är detta till största del länkfria bloggar från och med alla nya inlägg som görs. Istället har vi valt att märka våra bilder, tagga dom, på ungefär samma sätt som man taggar en bild på Facebook. Är det något du undrar över; ställ dig på den röda pricken i en bild och se vad som händer. Är du mer nyfiken? Klicka dig vidare. Alla våra taggar samlas sen under ”inspiration” där ni enkelt kan välja vilken kategori ni vill se och sen få en slags virtuell godispåse av bilder att välja på.

Och vårt motto, det vi strävar efter här inne, är ”blog no harm”. Vi kommer inte att skriva ner varken människa, företag eller upplevelse på ett sätt som kan skada någon annan. Vi vill försöka att ta vårt ansvar, och vi hoppas att ni vill detsamma.

Och om ni är arga eller upprörda eller vill skriva något som kanske egentligen inte behövs utan mest är till för att göra någon ledsen så snälla kom då ihåg –

den här portalen är byggd till minne av någon älskad.

Var rädda om varann.

 

ee2